Safescan® Kassalade, type: 3540L, deksel, zwart


Code
15-132-0429
Besteleenheid
1

€ 21,95 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Zorg voor maximale veiligheid door je gevulde kassalade af te sluiten met de vergrendelbare deksel Safescan® 3540L.

Een veilige kassalade dankzij deksel 3540L


Sluit je kassalade Safescan SD-3540 of je losse inzetbak Safescan 3540T voor en na gebruik altijd af met deze afsluitbare deksel Safescan 3540L. Zo zorg je ook tijdens dienstwisselingen voor een optimale veiligheid van je kassa-inhoud, jezelf en je medewerkers.

Robuuste deksel


De solide stalen deksel heeft een robuuste metalen constructie en is uitgerust met een behuizing van barstbestendig pvc. Hij beschikt over een stevig slot met twee standen (gesloten en geopende positie).

Eén jaar garantie


Deze CE-gecertificeerde afsluitbare deksel Safescan 3540L voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een garantie van een jaar. Hij wordt geleverd met een tweedelige sleutelset.Algemeen
Code 15-132-0429
Merk Safescan®
Garantietermijn 3 jaar
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Type 3540L
Variant Deksel

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie