Safescan® Biljettelmachine, type: 2465-S, grijs


Code
15-112-0540
Besteleenheid
1

€ 499,00 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Tel razendsnel je gesorteerde bankbiljetten met biljettelmachine Safescan® 2465-S en laat ze meteen controleren op zeven echtheidskenmerken.

Veelzijdige biljettelmachine Safescan 2465-S


Deze betrouwbare biljettenteller geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid bankbiljetten en doet voor de meeste valuta’s meteen dienst als valsgelddetector. Plaats maximaal driehonderd biljetten van één soort in de invoerbak aan de achterkant. Eurobiljetten (zowel de oude als de nieuwe serie) kun je ook ongesorteerd invoeren. Het apparaat start automatisch en telt met een snelheid van maximaal 1.000 biljetten per minuut.

100% valsgelddetectie


Tijdens het tellen controleert de slimme geldteller direct met 100% zekerheid de echtheid van zes valuta’s: EUR (ES-1 en ES-2), GBP, CHF, SEK, NOK en PLN. Het apparaat onderzoekt deze biljetten op alle zeven kenmerken van de European Central Bank (ECB): uv-inkt, infraroodinkt, magnetische inkt, metaaldraad, biljetafmeting, biljetdikte en kleur. Bij een verdacht bankbiljet stopt het apparaat en klinkt een waarschuwingssignaal. Verwijder het biljet en druk op de startknop om verder te gaan met tellen. USD-biljetten worden wel geteld, maar niet op echtheid gecontroleerd.

Altijd actuele valuta’s


De Safescan 2465-S voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en wordt regelmatig getest door verschillende centrale banken. Dit gebeurt met de nieuwste echte en valse bankbiljetten. Via de USB-poort of de microSD-ingang kun je het apparaat eenvoudig voorzien van de nodige valuta-updates. Zo weet je zeker dat je valsgelddetector altijd actueel is en ook de nieuwste vervalsingen feilloos onderschept.

Intuïtieve bediening


Het mooi vormgegeven, gebruiksvriendelijke apparaat heeft een intuïtief numeriek bedieningspaneel met duidelijk gemarkeerde knoppen. Een groot en helder lcd-scherm toont je direct het aantal getelde biljetten en de geselecteerde instellingen voor tellen en detecteren.

Efficiënt kassabeheer


Snel de inhoud van je kassa weten? Gebruik de optelknop om biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar op te tellen. Gelijke stapels maken doe je door met de batchfunctie op te geven hoeveel biljetten je steeds nodig hebt. De biljettenteller pauzeert nu telkens als het gewenste aantal is bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je bankstorting voorbereiden.

Printen en exporteren


Sluit de biljetteller aan op de thermische printer Safescan TP-230 om de telresultaten direct in een handig overzicht uit te printen. Je kunt de data ook exporteren naar de Safescan Money Counting Software (MCS). Dit systeem geeft direct inzicht in de relevante gegevens en laat je via filters gedetailleerd informatie bekijken per coupure, kassa of medewerker. Printer en software zijn los verkrijgbaar.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 2465-S biljettelmachine voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een beschermhoes, een netsnoer, een reinigings- en onderhoudskit en een duidelijke gebruikershandleiding.


Algemeen
Code 15-112-0540
Merk Safescan®
Garantietermijn 3 jaar
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Type 2465-S

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook