Safescan® Geldtelweegschaal, type: 6165, zwart


Code
955036
Besteleenheid
1

€ 199,95 /stuk Excl. btw

Op voorraad
2 producten


Deel dit product

Munten en bankbiljetten tellen deed je nog nooit zo efficiënt als met deze doeltreffende geldtelweegschaal Safescan® 6165. Inclusief Safescan-software!

Razendsnel tellen met geldtelweegschaal Safescan 6165


Deze betrouwbare en doeltreffende geldtelweegschaal geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid munten, bankbiljetten, muntrollen en bankbiljetbundels in je kassa. Dankzij de moderne ingebouwde opties tel je binnen twee minuten tot op de cent nauwkeurig je hele kassalade. Zo heb je aan het eind van de dag vlug overzicht over je contante geld. Het cashbedrag waarmee je de dag ’s ochtends startte, trekt het apparaat automatisch af van het totaalbedrag.

Munten en briefgeld wegen


Tel je munten door het meegeleverde muntenbakje op het geldplatform aan de bovenzijde te plaatsen, of tel nog sneller met de al gekalibreerde Safescan-muntenbakjes die je zo vanuit je kassalade op de weegschaal zet. Muntrollen en stapels of bundels bankbiljetten (oude en nieuwe Eurobiljetten mogen samen) tel je razendsnel door telkens een rol, stapel of bundel van één soort op de weegschaal te leggen.

Intuïtieve bediening


Het gebruiksvriendelijke apparaat heeft een eenvoudig, intuïtief bedieningspaneel met zes duidelijke knoppen en een grote en heldere lcd-display. Dit scherm toont je direct het aantal en de waarde van de gewogen munten, muntrollen, bankbiljetten en bankbiljetbundels en laat ook steeds het totale telresultaat zien. De Safescan 6165 is geschikt voor alle valuta’s. Dertien munteenheden zijn alvast geïnstalleerd (de oude en nieuwe serie EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF, SEK, NOK, DKK, BGN, CZK, RON en AUD).

Exporteren naar MCS-software en printer


Klaar met tellen? Exporteer je telresultaten dan eenvoudig naar je pc of printer. Met de meegeleverde Safescan Money Counting Software (MCS) laat je gegevens in een overzichtelijke tabel op je computerscherm verschijnen, zodat je ze gemakkelijk in je administratie kunt verwerken. Voor printen breid je Safescan 6165 uit met de thermische bonprinter Safescan TP-230. Op de geprinte bon zie je naast het totaalbedrag ook de aantallen en waardes per muntsoort, muntrol, bankbiljet en biljetbundel.

Makkelijk meenemen op locatie


De Safescan 6165 heeft een handzaam formaat dat ideaal is voor gebruik in elke winkel- of kantooromgeving. Het apparaat werkt bovendien geluidloos. Met de AC/DC-adapter voorzie je je geldtelweegschaal eenvoudig van netstroom en dankzij de los verkrijgbare oplaadbare batterij (de Safescan LB-205) is je geldtelmachine ook perfect op locatie te gebruiken.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 6165 geldtelweegschaal voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een netsnoer, een geldplatform en een muntenbakje, een USB-aansluitkabel, de MCS-software en een duidelijke gebruikershandleiding. Voor optimaal gebruiksgemak kun je deze geldtelmachine combineren met de Safescan SD-4617S fliptop-kassalade en met de muntenbakjes 4617CC of 4141CC.


Maten en gewichten
Code 955036
Merk Safescan®
EAN 8714215138886
Lengte (mm) 223
Breedte (mm) 142
Hoogte (mm) 147
Gewicht (kg) 0.66
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Type 6165

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie