Safescan® Reinigingskaarten, Wit


Code
15-136-0546
Besteleenheid
1

€ 29,95 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Maak regelmatig je Safescan®-biljettelmachine met valsgelddetector schoon met deze handige reinigingskaarten op waterbasis.

Reinigingskaarten voor Safescan-biljettelmachine


Gebruik je een biljettelmachine van Safescan met een automatische valsgelddetectie? Bankbiljetten bevatten stof en vuil dat tijdens het controleren achterblijft in je valsgelddetector. Met behulp van deze reinigingskaarten of ‘cleaning cards’ op waterbasis maak je je apparaat snel en eenvoudig van binnen schoon, zodat hij betrouwbaar blijft tellen en vals geld altijd met zekerheid herkent.

Snel schoon met twee reinigingskaarten


Voor een optimaal resultaat vind je in de verpakking twee verschillende reinigingskaarten: nr. 1 en nr. 2. Voer voor een grondige reiniging eerst drie keer reinigingskaart nr. 1 door de biljetteller, precies zoals je een bankbiljet invoert. Om het laatste beetje achtergebleven vuil en stof te verwijderen, voer je daarna op dezelfde manier drie keer reinigingskaart nr. 2 in. Zowel de rolwieltjes en het transportmechanisme als de magneetkoppen en sensoren aan de oppervlakte van de detector zijn nu zorgvuldig schoongemaakt.

Veilig op waterbasis


Deze reinigingskaarten voor biljettelmachines bevatten een reinigingsvloeistof op waterbasis. In de cleaningcards worden geen oplosmiddelen, alcohol of andere chemicaliën gebruikt. Hierdoor kun je ze probleemloos met de hand vastpakken en na gebruik zonder schade voor het milieu bij het huisvuil gooien.

Twee keer tien reinigingskaarten


De verpakking bevat tien reinigingskaarten nr. 1 en tien reinigingskaarten nr. 2 voor Safescan-biljettelmachines met een automatische valsgelddetector. Voor een langere houdbaarheid zijn de kaarten verpakt in luchtdichte folie.


Uiterlijk
Code 15-136-0546
Merk Safescan®
Kleur Wit
Uitvoering
Uitvoering Voor biljettelmachine

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook