Salvequick Pleisterdispenser,


Hang deze Salvequick-pleisterdispenser in je bedrijf en iedereen kan bij een ongelukje snel een pleister pakken en plakken.

Snelle Salvequick-pleisterdispenser


Als werkgever ben je verplicht je werknemers te voorzien van noodmaterialen. Hang deze Salvequick-pleisterdispenser op een of meer strategische plaatsen in je bedrijf en iedereen kan bij kleine ongelukjes direct actie ondernemen. De pleisterdispenser is standaard gevuld met zowel luchtdoorlatende en ademende textielpleisters als water- en vuilafstotende plastic pleisters en navullen is heel gemakkelijk.

Met één hand pakken en plakken


In de pleisterautomaat van Salvequick hangen de op maat gesneden universele pleisters letterlijk voor het grijpen. Dit kan volledig met één hand: open de transparante beschermklep van de dispenser en pak er met dezelfde hand een pleister uit. Daarbij trek je automatisch van één kant de beschermfolie los, zodat je de pleister direct op de wond kunt plakken.

Losse navullingen


De navuldoosjes met veertig textielpleisters en 45 plastic pleisters zijn los verkrijgbaar. Navullen gaat heel eenvoudig: open de Salvequick-pleisterdispenser met de bijbehorende sleutel, verwijder de lege doosjes en plaats de volle navuldoosjes in de automaat. Zorg dat de dispensers altijd gevuld en wel op dezelfde plek hangen. Zo plakt iedereen ook zonder collega in de buurt snel een pleister op elke wonde.Uitvoering
Code 694202
Merk Salvequick
EAN 7310614907002
Variant Pleisterdispenser

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie