Schoenovertrek, LDPE, rood


Met deze hygiënische schoenenovertrekken wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Voorkom kruisbesmetting


Deze praktische schoenovertrekken voorkomen dat vuil en bacteriën van schoeisel in aanraking komen met voedsel en houden je schoenen tegelijkertijd vrij van opspattend vuil en vocht. Door de hoezen bij het binnengaan van de productieruimte of keuken over je schoenen te schuiven, verklein je op een eenvoudige manier de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen.

Praktisch elastiek


Je trekt de waterdichte schoenbeschermers van sterk en soepel kunststof heel gemakkelijk om je schoenen heen. Dankzij het elastiek aan de bovenzijde hebben de schoenenhoezen een perfecte pasvorm en blijven ze tijdens het werken en lopen prima op hun plek zitten.

Vele toepassingen


Voedselveilige schoenovertrekken zijn een ideale bescherming in de voedingsindustrie. Ze worden ook veel gebruikt bij schilder- en spuitwerk, schoonmaakwerk, in de gezondheidszorg en in laboratoria.

Diverse varianten


De functionele schoenenovertrekken voor eenmalig gebruik zijn leverbaar in verschillende (universele) maten en diktes. Voor laarzen zijn er ook handige laarsovertrekken verkrijgbaar.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690022
Merk Neutraal
EAN 4051642001456
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 40
Breedte (cm) 15
Lengte (cm) 41
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Rood
Uitvoering
Variant Schoen-, laarsovertrek

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 64,95/doos @ 2000 stuks