Schort, PU, 120x90cm, wit


Met dit flexibele jasschort wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Optimale bescherming


Dit witte kunststof schort van sterk en soepel PU (polyurethaan) wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie. Het extra lange schort beschermt je optimaal tegen opspattend vuil en vocht. Tegelijkertijd kunnen vuil en bacteriën van je kleding niet in aanraking komen met het voedsel.

Sterk en soepel


Het waterdichte, comfortabele kwaliteitsschort is heel goed meerdere keren te gebruiken. Reinig het schort wel altijd na gebruik, zodat je ook de volgende keer weer met een schoon schort aan het werk gaat.

Gecertificeerd


Deze fijne schorten zijn vrij van metaal en voldoen aan de eisen voor beschermende kleding zoals vastgelegd in de EN340-norm en de CE-norm. Een ideaal schort dus voor horecabedrijven, keukens in de voedingsindustrie en kookscholen.

Per stuk


De PU-schorten zijn per stuk verkrijgbaar.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690004
Merk Neutraal
EAN 4051642550749
Materiaal PU
Maten en gewichten
Breedte (cm) 90
Lengte (cm) 120
Dikte (my) 300
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook