SendProof® Boekverpakking, Golfkarton, 250x190x85mm, bruin


Productcode
378205
Besteleenheid
1
Merk
SendProof®

€ 13,45 /bundel @ 20 stuks
€ 16,27 incl. BTW

Op voorraad
56 producten

Deel dit product

Een compacte verzendverpakking die nauw sluit om hetgeen je wilt versturen. Bespaart op portokosten en zorgt ervoor dat er geen schade aan het product ontstaat.


Algemeen
Productcode 378205
Merk SendProof®
EAN 04250414105136
Variant Boekverpakking
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 250
Breedte (mm) 190
Hoogte (mm) 85
Uiterlijk
Kleur Bruin
Verpakking
Aantal per pallet 96

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie