SendProof® Koeldoos, EPS, 420x315x410mm, zilver


Code
455983
Besteleenheid
1

€ 107,50 /bundel @ 10 stuks Excl. btw

Op voorraad
35 producten

Deel dit product

Een isolerende verzendverpakking werkt perfect voor de verzending van gekoelde of diepgevroren producten. Het is waterbestendig, condensatie-arm en recyclebaar. Deze hoogwaardige isolerende verzendverpakking is gemakkelijk op te zetten en bespaart ruimte in het magazijn door plano levering en verwerking.Algemeen
Code 455983
Merk SendProof®
EAN 8714215097466
Materiaal EPS
Maten en gewichten
Inhoud (l) 54
Lengte (mm) 420
Breedte (mm) 315
Hoogte (mm) 410
Dikte (mm) 5
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Zilver
Uitvoering
Variant Koeldoos

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 62,50/doos @ 10 stuks
€ 488,05/doos @ 600 stuks