SendProof® Boekverpakking, Je eigen ontwerp, A4, 300x200x80mm, incl. clichékosten, wit


Code
377761
Besteleenheid
1

€ 255,00 /pak à 100 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Levertijd tien werkdagen

Bestel in twee stappen

1. Upload je logo of ontwerp

(min. 300 DPI, max. 10 MB, PDF, EPS of AI.)

2. Plaats je bestelling

  • Je ontvangt binnen twee werkdagen een preview
  • Binnen vijf werkdagen na goedkeuring ontvang je je bedrukte producten
  • Heb je vragen? Bel +31(0)88 22 22 401 of open de chat.


Deel dit product

Verzend je boeken, catalogi en kalenders in een SendProof®-boekverpakking met je eigen bedrukking.

Professionele verpakking


Bedrukte boekverpakkingen met je eigen bedrijfslogo, slogan of afbeelding vallen op! Ze geven je postverzending een professionele uitstraling en laten de ontvanger direct zien van wie hun pakket afkomstig is. Heb jij een winkel of webshop en wil je graag eigen boekverzenddozen in een kleine oplage? Wij kunnen je boekverpakkingen al vanaf honderd stuks full colour voor je bedrukken. Met onze snelle levertijd heb jij je goedkope boekverpakkingen bedrukt en wel al over vijf werkdagen in huis.

Rondom beschermd


Met deze stevige verzendverpakking komen je boeken, catalogi, folders, kalenders, ordners en andere platte producten in perfecte staat bij je klant aan. Dankzij de verstevigde randen en hoeken zijn je boeken en andere materialen volledig rondom beschermd en blijven ze ook bij vallen of stoten onbeschadigd. Je klant opent de boekendoos op zijn beurt simpel en veilig met behulp van de afscheurstrip.

Snel en eenvoudig inpakken


De wikkelverpakkingen worden plat en dus ruimtebesparend geleverd. Inpakken gaat snel en eenvoudig: kies het geschikte formaat, leg de inhoud erin en breng de binnenzijde met behulp van de rillijnen zelf op de gewenste hoogte. Wikkel de verpakking dan rondom de inhoud en sluit de wikkeldoos snel en stevig af met de zelfklevende afsluitstrip. Vulmateriaal en tape heb je niet nodig.

Twee formaten


Onze witte SendProof-boekverpakkingen zijn gemaakt van stevig golfkarton zodat ze de inhoud goed beschermen. Je kunt kiezen uit twee formaten: A4 en A5. De dozen worden aan de bovenkant bedrukt in een vlak van 200 mm breed bij 128,5 mm hoog voor A5-formaat en 200 mm breed bij 188 mm hoog voor A4-formaat. Dit drukken gebeurt digitaal, waardoor het aantal kleuren ongelimiteerd is. Hierdoor kun je op je verzenddozen ook foto’s afbeelden.

Zo werkt het


  1. Bestel hier je boekverpakkingen.
  2. Upload je logo, tekst en/of afbeelding (lees eerst de toelichting).
  3. Je krijgt van ons een preview van je ontwerp.
  4. Binnen vijf werkdagen na goedkeuring ontvang je je bedrukte boekverpakkingen.

Je eigen ontwerp


Na het uploaden van je bestand(en), bij voorkeur als pdf, JPG, EPS of AI, maken wij een drukproef voor je. Binnen 24 uur ontvang je de preview van de drukproef die je per e-mail goedkeurt. Zodra we je definitieve akkoord hebben ontvangen, gaan we over tot productie. Onder de tab Downloads op deze pagina kun je sjablonen downloaden voor de juiste maatvoering en het ontwerpen van je boekverpakkingen.

Meer informatie?


Lees onze speciale informatiepagina en bekijk de specificaties voor het aanleveren van je eigen ontwerp.Maten en gewichten
Code 377761
Merk SendProof®
EAN 8714215133447
Formaat A4
Lengte (mm) 300
Breedte (mm) 200
Hoogte (mm) 80
Uiterlijk
Kleur Wit
Design Je eigen ontwerp
Afwerking Incl. clichékosten
Uitvoering
Variant Boekverpakking
Verpakking
Inhoud per besteleenheid krimp van 25st.

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie