SendProof®, Dozensluittape, PP Acryl, 48mm, 150m, transparant


Code
553155
Besteleenheid
1

€ 67,95 /doos à 36 rol Excl. btw

Op voorraad
36 producten

Deel dit product

Deze soepele, brede SendProof®-dozensluittape van extra kwaliteit is onmisbaar in je magazijn of winkel.

Professionele dozensluittape


PP Acryl-dozensluittape van SendProof heeft een sterke kleefkracht en een uitstekende hechting. Met hun kern van 2 inch en een lengte van maar liefst 150 meter zijn deze 48 mm brede rollen transparante dozensluittape van polypropyleen ideaal voor professioneel gebruik.

Stevig afsluiten


Gebruik de tape voor het inpakken van dozen en pakketten en andere verpakkingsmaterialen. Dankzij de extra dikke lijmlaag hecht de sterke verpakkingstape zich goed aan de ondergrond en sluit het je verpakkingen stevig en langdurig af.

Gebruik met tapeafroller


Deze rollen dozensluittape zijn erg geschikt voor handmatige verwerking met een tapedispenser of dozensluitapparaat. Dankzij de lijmlaag van acryl maakt de tape tijdens het afrollen weinig geluid. Acryl is bovendien een milieuvriendelijke lijmsoort op waterbasis.Algemeen
Code 553155
Merk SendProof®
EAN 8710883406647
Materiaal PP Acryl
Maten en gewichten
Breedte (mm) 48
Lengte (m) 150
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Uitvoering Extra qualitiy
Variant Dozensluittape
Verpakking
Aantal per pallet 66

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook