SendProof® Folie, luchtkussenfolie, LDPE, Grote nop, 50cm, 50m, transparant


Code
106031
Besteleenheid
1

€ 20,50 /rol Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?Wordt verwacht
15-7-2020 (week 29)
Verwachte aantal
42

Deel dit product

Verpak je kwetsbare producten veilig in beschermende luchtkussenfolie.

Stevige bescherming


Deze veelzijdige, transparante noppenfolie komt altijd en overal van pas. De wikkelfolie van stevig LDPE is ideaal voor het verpakken van producten die je met een goede bescherming wilt versturen.

Soepel en schokbestendig


Noppenfolie is schokbestendig en stootabsorberend en fungeert bij vallen of stoten als stootkussen. De lichtgewicht beschermfolie wordt geleverd op rol en is dankzij zijn soepelheid zeer praktisch en eenvoudig in het gebruik.

Ideaal voor levensmiddelen


Het reukloze materiaal is zowel licht- als waterdicht, houdt je producten vrij van stof en vuil en is schimmel- en vochtbestendig. Bubbelfolie is bovendien chemisch inert (niet werkzaam of reagerend) en dus een ideale bescherming voor levensmiddelen en allerlei andere gevoelige producten.

Voordelig in aanschaf


De economische verpakkingsfolie is 100% recyclebaar en voordelig in aanschaf. Geleverd op een handige rol, zodat je precies het juiste formaat voor jouw verpakking kunt afsnijden.

Diverse varianten


Luchtkussenfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, rolbreedtes en lengtes, met gewone en grote nop en met of zonder afscheurperforatie. Ben je op zoek naar een afwijkend formaat, vraag onze medewerkers dan naar de mogelijkheden.Algemeen
Code 106031
Merk SendProof®
EAN 5051146086514
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (mm) 4
Breedte (cm) 50
Lengte (m) 50
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Luchtkussenfolie
Type Grote nop

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook