SendProof® Tapeafroller, incl. 2 rollen tape,


Sluit je dozen razendsnel met behulp van deze stevige SendProof®-tapeafroller met dubbele kernhouder. Inclusief twee rollen PP Acryltape.

Professionele tapeafroller


Deze kunststof dozensluiter voor professioneel gebruik is met zijn dubbele kernhouder zowel geschikt voor taperollen van 66 meter met een kern van 3 inch, als voor rollen van 150 meter met een kern van 2 inch. Druk eenvoudig het pennetje in om een gedeelte van de kernhouder te verwijderen of terug te plaatsen. Hij wordt geleverd met twee rollen PP Acryltape.

Goede grip


Handmatig dozen dichtplakken gaat veel sneller en efficiënter als je een tapedispenser gebruikt. Met behulp van deze stevige dozensluiter rol en snijd je snel de gewenste hoeveelheid tape af. De prettige handgreep zorgt voor een goede grip. De tapeafroller is voorzien van een rem waarmee je de afrolsnelheid van de tape kunt instellen.

Diverse kleuren


Tapeafrollers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten. Wij leveren ook verschillende soorten tape op rol die passen in deze dozensluiter.Uitvoering
Code 553018
Merk SendProof®
EAN 8714215166414
Variant Tapeafroller
Uitvoering Incl. 2 rollen tape
Verpakking
Aantal per pallet 500

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook