OP = OP

Servet, 1-laags, 33x33cm, rood/Wit/Blauw


Code
610270
Besteleenheid
1

€ 3,95 € 1,95 /pak @ 100 stuks Excl. BTW

Op voorraad
286 producten

Deel dit product

Geef je klanten zo’n vrolijk papieren servetje bij hun haring!

Kleurrijk servet
Waarom een blanco servetje gebruiken als je je klant een origineel en opvallend exemplaar kunt aanbieden? Met deze kleurrijke servetten uit ons concept Haringhappen maak je je presentatie helemaal compleet.

Blije klanten
De servetten bestaan uit één laag papier en zijn in vieren gevouwen (1/4-vouw). Geef ze bij een heerlijke haring die de klant direct van de staart hapt, doe ze in het hemdtasje als je klant zijn haring meeneemt en leg een stapeltje op je toonbank. Je klanten zullen er blij mee zijn!

Compleet haringconcept
Het happen van haring is een eeuwenoude Nederlandse traditie waar wij trots op zijn. Ons vrolijke totaalconcept Haringhappen heeft een unieke, eigentijdse bedrukking met typisch Hollandse uitstraling die nét even anders is. Het haringconcept bestaat uit een lijn originele haringverpakkingen waarmee je je klant eenvoudig een complete visbeleving voorschotelt.

Van zakjes tot vlaggen
De verpakkingslijn bestaat uit diverse formaten viszakken en visvellen, een cateringdoos, praktische servetten, een handig draagtasje en diverse leuke decoratiematerialen zoals haringprikkers, een vrolijke vlaggenlijn en een kleurrijke beachflag. Vul je haringassortiment aan met leuke blauwe bakjes in visvorm en multifunctionele kartonnen en aluminium presentatieschaaltjes.Algemeen
Code 610270
Merk Neutraal
EAN 8714215029788
Uitvoering 1-laags
Maten en gewichten
Breedte (cm) 33
Lengte (cm) 33
Uiterlijk
Thema Haring
Vorm Vierkant
Kleur Rood/Wit/Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 520

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie