OP = OP

Servet, 1-laags, 33x33cm,


Productcode
610270
Besteleenheid
1

€ 3,95 € 1,95 /pak @ 100 stuks
€ 2,36 incl. BTW

Op voorraad
495 producten

Deel dit product

Geef je klanten zo’n vrolijk papieren servetje bij hun haring!

Kleurrijk servet
Waarom een blanco servetje gebruiken als je je klant een origineel en opvallend exemplaar kunt aanbieden? Met deze kleurrijke servetten uit ons concept Haringhappen maak je je presentatie helemaal compleet.

Blije klanten
De servetten bestaan uit één laag papier en zijn in vieren gevouwen (1/4-vouw). Geef ze bij een heerlijke haring die de klant direct van de staart hapt, doe ze in het hemdtasje als je klant zijn haring meeneemt en leg een stapeltje op je toonbank. Je klanten zullen er blij mee zijn!

Compleet haringconcept
Het happen van haring is een eeuwenoude Nederlandse traditie waar wij trots op zijn. Ons vrolijke totaalconcept Haringhappen heeft een unieke, eigentijdse bedrukking met typisch Hollandse uitstraling die nét even anders is. Het haringconcept bestaat uit een lijn originele haringverpakkingen waarmee je je klant eenvoudig een complete visbeleving voorschotelt.

Van zakjes tot vlaggen
De verpakkingslijn bestaat uit diverse formaten viszakken en visvellen, een cateringdoos, praktische servetten, een handig draagtasje en diverse leuke decoratiematerialen zoals haringprikkers, een vrolijke vlaggenlijn en een kleurrijke beachflag. Vul je haringassortiment aan met leuke blauwe bakjes in visvorm en multifunctionele kartonnen en aluminium presentatieschaaltjes.Algemeen
Productcode 610270
Merk Neutraal
EAN 08714215029788
Uitvoering 1-laags
Maten en gewichten
Breedte (cm) 33.0
Lengte (cm) 33.0
Uiterlijk
Thema Haring
Vorm Vierkant
Verpakking
Aantal per pallet 520

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie