Servet, Papier, 22x33cm, wit


Wil je mooie witte servetten presenteren die toch milieuvriendelijk zijn?

Sterk en zacht
Deze sterke en zachte tafelservetten zijn duurzaam geproduceerd. In de bijbehorende ServOne-servetdispenser zet je ze gemakkelijk op elke tafel, aanrecht of balie.

Hygiënische dispenser
Ook zonder dispenser zijn deze servetten uiterst hygiënisch en zuinig in gebruik. Door de praktische verpakking pak je ze altijd per stuk. Zo is contact met de andere tissues niet nodig en bespaar je tevens aanzienlijk op afval en inkoopkosten. Deze Cascades-servetten zijn volledig gemaakt van oud papier.

Uniek productieproces
Dankzij een uniek productieproces is het energie- en waterverbruik bij het vervaardigen van deze servetten minimaal. Na gebruik zijn de tissues deels biologisch afbreekbaar. De servetten zijn ook verkrijgbaar in een ongebleekte, beige versie.

Gecertificeerd
De producten van 100%eco zijn voorzien van diverse belangrijke milieu- en duurzaamheidscertificaten.Algemeen
Code 611203
Merk Neutraal
EAN 8714215076843
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (cm) 33
Breedte (cm) 22
Uiterlijk
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 24

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook