stars on wire goud ø3mm


Met deze ‘stars on wire’ maak je van al je kerstverpakkingen in een handomdraai een sfeervol kunstwerkje.

Sfeervolle kerstdecoratie


Sterretjes horen bij de kerst! Versier je ingepakte kerstcadeaus daarom eens met deze zee van goudkleurige kerststerren. Het sterrenbosje is zo geknoopt dat je het gemakkelijk als kerstdecoratie op je cadeauverpakkingen kunt bevestigen.

Veelzijdig versieren


Plak het bosje kerststerren op het midden van een pakje, knoop het met een mooi kerstlint om een folieverpakking of hang de sterretjes om de hals van een fles - zomaar een paar ideeën. Als je er eenmaal mee gaat decoreren, ontdek je vast nog veel meer feestelijke versiermogelijkheden.

Feestelijk combineren


Ga voor de ultieme kerstuitstraling en combineer deze luxueuze goudkleurige kerststerretjes met andere stijlvolle decoratiematerialen, zoals linten en tule in kerstsfeer.


Maten en gewichten
Code 776934
Merk Neutraal
EAN 8717459270848
Diameter (mm) 3.0
Uiterlijk
Kleur Goud

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook