Steel, Hout, 150cm,


Een handige houten bezemsteel voor je zachte zaalveger.

Duurzaam hout


Deze losse, anderhalve meter lange bezemsteel is gemaakt van stevig, splintervrij hout en heeft een duurzame uitstraling.

Zachte zaalveger


De universele bezemsteel geeft goede grip tijdens het vegen en is onder andere te combineren met onze zachte zaalveger. Daar heb je lang plezier van!Algemeen
Code 693374
Merk Neutraal
EAN 8714215039374
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Lengte (cm) 150.0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 14,65/doos à 100 stuks