actie

Stift, krijtstift, wit


Code
900451
Besteleenheid
1

€ 3,95 € 2,95 /stuk Excl. btw

Op voorraad
37 producten

Deel dit product

Beschrijf je krijtborden moeiteloos met deze afwasbare witte krijtstift Pentel Wet Erase.

Witte krijtstift van Pentel


Ga je een krijtbord, buitenkrijtbord, krijtstoepbord, magnetisch krijtbord, glaskrijtbord, spiegel, tegel of raam beschrijven? Deze witte krijtstift van Pentel zorgt voor een goed dekkende en dus uitstekend leesbare tekst op iedere niet-poreuze ondergrond. De krijtmarker heeft een schuine punt van 1,5 tot 4 mm dikte.

Eenvoudig afwasbaar


De stevige krijtmarker geeft meer grip bij het schrijven dan losse krijtjes en helpt je om snel en duidelijk een reclameboodschap, dagmenu, aanbieding of andere tekst te schrijven. Dankzij de regenbestendige inkt kun je deze krijtstift zowel binnen als buiten gebruiken. Zelfs bij regen blijft de tekst goed leesbaar. De fluorescerende witte inkt droogt snel en is eenvoudig afwasbaar met een vochtige doek.

Voor dunnere letters


Gebruik deze smallere krijtmarker voor het beschrijven van kleine oppervlakken of als je wilt schrijven met elegante, dunne schrijfletters. De krijtstift heeft een goed afsluitbare dop en is gemakkelijk te bewaren.Uiterlijk
Code 900451
Merk Neutraal
EAN 4902506065841
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Krijtstift

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook