Tas, Karton, 59x165x132mm, doggybag, bruin


Productcode
230004
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 11,15 /krimp @ 25 st
€ 13,49 incl. BTW

Op voorraad
944 producten

De doggybag breekt door in Nederland!

Duurzaam en onderscheidend
Onderscheid je als restaurant en bied gasten die eten overhouden een doggybag aan. Je draagt hiermee actief bij aan het tegengaan van voedselverspilling in de horeca en hoeft je mooie gerechten niet langer weg te gooien. Dankzij een groeiende bewustwording waarderen steeds meer restaurantgasten dit duurzame initiatief. Bovendien geef je ze zo meer waar voor hun geld.

Gemakkelijk meenemen
Met deze doggybag nemen je gasten hun overgebleven vlees, vis, pizza, groenten of ander voedsel gemakkelijk mee naar huis. De volgende dag kunnen zij hun ‘leftovers’ prima nuttigen als lunch of er met een paar toevoegingen een lekkere en gezonde nieuwe maaltijd mee maken.

Stevig en stijlvol
De stevige kartonnen doggybag voldoet aan alle eisen voor voedselveiligheid en is toepasbaar in elk type restaurant. Hij is vlot in elkaar te vouwen, gemakkelijk te vullen en goed af te sluiten. De handige handgreep maakt de doggybag eenvoudig draagbaar. En dankzij de mooie, originele vorm gaat je klant ook nog eens stijlvol de deur uit.

Onderzoek door stichting Natuur & Milieu
Deze doggybag wordt ondersteund door de stichting Natuur & Milieu. Uit onderzoek dat zij in augustus 2015 samen met Depa lieten uitvoeren, blijkt dat steeds meer mensen zich bewust zijn van voedselverspilling en bereid zijn overgebleven eten uit restaurants mee naar huis te nemen. Een ruime meerderheid noemt het zelfs de taak van restaurants om een doggybag aan te bieden als er eten overblijft.
Algemeen
Productcode 230004
Merk Neutraal
EAN 08714215048222
Variant Doggybag
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 132.0
Breedte (mm) 59.0
Hoogte (mm) 165.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Bruin
Verpakking
Aantal per pallet 96

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie