Tas, Tulp, lDPE, dKT, 27x37cm, bodemvouw 8cm, draagtas, wit


Geef je cadeautjes mee in deze leuke draagtas met tulpendessin. Een lust voor het oog!

Draagtas Tulp


Dit vrolijke draagtasje is bedrukt met een typisch Hollands lentetafereel van vrolijke rode en gele tulpen in een bollenveld. Gebruik het stijlvolle zakje om cadeauaankopen en andere producten in mee te geven.

Stevig kunststof


De vlakke, lichtgewicht tasjes zijn gemaakt van sterk kunststof en voorzien van een uitgestanst handvat. De flinke bodemvouw geeft deze DKT-tas extra volume. Een prima tasje voor op de markt en in bijvoorbeeld bloemenzaken, cadeaushops, souvenirwinkels en fourniturenwinkels.

Niet gratis!


Vanwege het verbod op gratis plastic tassen ben je verplicht je klant een vergoeding te vragen voor het meegeven van deze tas. Dankzij het aantrekkelijke dessin zal je klant dit tasje echter graag hergebruiken.

Drie formaten


De feestelijke draagtasjes zijn verkrijgbaar in drie handzame formaten. Haal ze allemaal in huis, zodat je altijd een geschikt tasje voorhanden hebt.Algemeen
Code 286041
Merk Neutraal
EAN 8714215058481
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 27
Bodemvouw (cm) 8
Hoogte (cm) 37
Dikte (my) 50
Uiterlijk
Design Tulp
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Draagtas
Uitvoering DKT
Verpakking
Aantal per pallet 320

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie