Tonicstamper, Zwart.


Serveer je een drankje met een schijfje sinaasappel, citroen of limoen? Geef er dan zo’n stijlvolle tonicstamper bij.

Chique uitstraling
Met deze zwarte ministampers geef je je kleinere cocktails of andere dranken snel een chique uitstraling. De stamper laat je klant zijn fruit naar eigen smaak met het drankje mengen en staat meteen garant voor een mooie presentatie.

Extra klein
De extra kleine tonicstampers zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen tegen een stootje. Een ideale stamper voor elke horecagelegenheid en cateraar en een aanwinst bij evenementen en festivals.Algemeen
Code 459928
Merk Neutraal
EAN 8710653021988
Variant Mini
Maten en gewichten
Lengte (cm) 11.0
Uiterlijk
Kleur Zwart

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 11,05/pak @ 100 stuks
€ 5,00/doos @ 500 stuks
€ 2,95/zak 100 stuks