OP = OP

Twisst Flesdoos, 1 fles, 9.5x9.5x33cm, Vaderdag , zwart


Code
474202
Besteleenheid
1

€ 22,50 € 12,80 /krimp @ 25 st Excl. btw

Op voorraad
9 producten

Deel dit product

Deze wijnverpakking valt bij elke vader in de smaak!

Speciaal voor Vaderdag
Deze originele zwarte kokerdoos van het merk Twisst leent zich bij uitstek voor Vaderdag. De bijzondere vorm en de stoere opschriften veroveren met gemak elk mannenhart.

Snel en stijlvol
Vul de kartonnen doos met een fles wijn, whisky, sherry of port, een speciaalbier of andere heerlijke drank en vouw de bovenkant dicht om de doos te sluiten. Zo creëer je snel een stijlvol cadeau. De doos doet het bovendien goed als decoratiemateriaal in je etalage, in het schap of op je toonbank.

Stevige flesdoos
De flesdoos is gemaakt van stevig karton, wordt vlak geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten. Doordat je de kokerdozen van bovenaf vult, zijn ze bovendien gemakkelijk in het schap te plaatsen. Geef je flesverpakking een eigen draai met een mooi etiket of lint.Algemeen
Code 474202
Merk Twisst
EAN 8714215020907
Variant Flesdoos
Maten en gewichten
Lengte (cm) 9.5
Breedte (cm) 9.5
Hoogte (cm) 33
Uiterlijk
Thema Vaderdag
Kleur Zwart
Uitvoering
Indeling 1 fles

Merk Twisst

Als je houdt van mooi en verrassend verpakken, kies dan eens voor de uitdagende geschenkverpakkingen van ons eigen merk Twisst. Deze unieke, luxueuze verpakkingslijn kwam tot stand in samenwerking met architect Remko van Buren en is hét opvallende alternatief voor snel en stijlvol verpakken.

Veelzijdig en origineel
Twisst onderscheid zich door zijn bijzondere vormen en materialen. De afwijkende vorm streeft - net als in de architectuur - naar de juiste balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid en zet al je zintuigen op scherp. De verpakkingen zijn hierdoor niet alleen mooi, stevig en praktisch; ze blinken ook uit in veelzijdigheid en originaliteit.

Groeiend assortiment
In het assortiment van Twisst vind je onder andere draagtasjes, gondeldozen in heel veel kleuren, flesdozen, giftbags en andere geschenkverpakkingen die net even anders zijn. De productlijn is volop in ontwikkeling en wordt doorlopend verder uitgebreid en aangevuld met bijzondere verpakkingen voor elke gelegenheid.

Twisst met je eigen draai
Een Twisst-verpakking met je eigen draai? In overleg kunnen we een bestaand ontwerp naar jouw smaak en idee aanpassen of een geheel nieuw ontwerp voor je maken. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie