Vacuümmachine Henkelman, type Boxer 35, rvs


Code
510254
Besteleenheid
1

€ 1.775,00 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Deze efficiënte en robuuste Boxer 35 vacuümverpakkingsmachine van hoge kwaliteit blinkt uit in veelzijdigheid!

Voor food en non-food


Dit duurzame tafelmodel vacuümbox is uitermate geschikt voor het vacumeren en sealen van verpakkingen voor zowel food- als non-foodproducten. De vacumeermachine is ideaal voor het vacuüm- en MAP-verpakken van uiteenlopende producten zoals onderdelen, elektronica, geld, DNA en textiel. Hij voldoet bovendien volledig aan alle HACCP-normen voor voedselveilig werken en wordt daardoor veel gebruikt in de horeca, retail en catering.

Uitstekende bescherming


Vacuüm verpakken beschermt je producten tegen invloeden van buitenaf, verlengt de houdbaarheid van voedingsmiddelen, verbetert de productkwaliteit en voedselveiligheid en staat tegelijkertijd garant voor een professionele productpresentatie. De verpakkingen zijn niet alleen luchtdicht; ze beschermen ook de inhoud, houden die vocht- en stofvrij, fraudebestendig en zelfs steriel.

Professionele vacuümverpakkingen


Met één sealkamer, een eenvoudig uitneembare sealbalk (zonder bedrading in de vacuümkamer) van maximaal 350 mm lengte, een machinecyclus van 15 tot 30 seconden en een pompcapaciteit van 16 m3/uur is deze efficiënte Boxer 35 ideaal voor het maken van professionele vacuümverpakkingen. Dit is het kleinste tafelmodel dat is uit te breiden met opties zoals begassing en sensorbesturing.

Snel en hygiënisch


Deze vacuümverpakkingsmachine is ontwikkeld met het oog op snelheid en hygiëne. Zo heeft de diepgetrokken vacuümkamer afgeronde hoeken die schoonhouden heel gemakkelijk maken. Daarnaast zijn de Boxer-machines uitgerust met uitgebreide programmamogelijkheden voor specifieke verpakkingen en heeft het apparaat inlegplaten voor het aanpassen van de vacuümkamerhoogte.

Aantrekkelijk geprijsd


De gebruiksvriendelijke vacuümbox is voorzien van digitale programma- en onderhoudsfuncties en heeft een compleet serviceprogramma. Naast onderhoudsarm is hij ook nog eens zeer eenvoudig te installeren. Het aantrekkelijk geprijsde apparaat heeft een mooie en praktische transparante deksel.

Nederlands ontwerp


De fraaie Boxer 35 vacuümmachine is ontworpen en gemaakt in Nederland. Met zijn rvs-omkasting en hygiënische, intelligente design combineert het een strak en functioneel uiterlijk met optimaal bedieningsgemak en een lange levensduur.

Losse uitbreidingen


Naast een aansluiting voor het extern vacumeren van foodcontainers zijn er handige accessoires verkrijgbaar en diverse uitbreidingen mogelijk, zoals:
  • Een compacte etikettenprinter
  • Een onderstel met opbergvakken op wielen (trolley)
  • Een servicekit voor standaardonderhoud
  • Een schuine inlegplaat voor het efficiënt verpakken van vloeibare producten
  • Een trennseal oftewel snijdraad voor het gemakkelijk verwijderen van restfolie
  • Begassing voor het toevoegen van gas na het vacumeren
  • Sensorbesturing
  • Besturing met kookpuntdetectie (liquid control)

Diverse formaten machines


De vacuümmachines in de Boxer-serie zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Alle vacuümboxen worden geleverd met drie jaar garantie.Algemeen
Code 510254
Merk Henkelman
EAN 8714215130927
Materiaal rvs
Garantietermijn 3 jaar
Maten en gewichten
Lengte (mm) 525
Breedte (mm) 450
Hoogte (mm) 385
Uitvoering
Type Boxer 35

Merk Henkelman

Het Nederlandse Henkelman ontwikkelt, produceert en levert vacuümverpakkingsmachines van hoog niveau voor het snel, efficiënt en hygiënisch vacuüm verpakken van uiteenlopende food- en non-foodproducten zoals voedingsmiddelen, onderdelen, elektronica, geld, textiel en zelfs DNA. De machines worden over de hele wereld in zeventig landen gebruikt en het bedrijf is marktleider in Europa.

Breed aanbod van hoge kwaliteit
Dankzij hun voorsprong in vacuümtechnologie kan Henkelman een breed aanbod aan professionele vacuümmachines bieden, variërend van economisch geprijsde, compacte tafelmodellen tot zware industriële dubbelkamermachines. Wat de apparaten met elkaar gemeen hebben is hun hoogstaande kwaliteit, bedieningsgemak en een lange levensduur. De in Nederland gemaakte machines blinken bovendien uit door een strak en functioneel design.

Luisteren naar de klant
Henkelman is sterk gericht op ontwikkeling, zowel van de producten als van de mensen die in het bedrijf werken. Ook luistert Henkelman actief naar de gebruikers van de machines. Met de eigen technische ontwikkelafdeling springt het bedrijf snel in op vragen en verzoeken uit de markt. Zo kan Henkelman efficiënte producten leveren die met hun tijd meegaan en beantwoorden aan de behoeftes van de klanten.

Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm
De zeer gebruiksvriendelijke vacuümverpakkingsmachines zijn gemakkelijk te installeren (plug & pack, zoals Henkelman het noemt) en onderhoudsarm. De uitgekiende constructie van de vacuümverpakkingsmachines garandeert daarnaast een goede hygiëne. De machines voldoen dan ook aan alle HACCP-normen en worden veel gebruikt in de horeca, retail en catering. Ook zijn diverse machines geschikt voor sous-videbereidingen (langdurig garen op een constante lage temperatuur).


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook