Vel, Papier/Kunststof, 34x33cm, i´M a SNACK,


Snacken is nóg lekkerder met zo’n trendy snackvel

I’M a SNACK wrap

.

Serveer je snacks en broodjes in deze vrolijke snackvellen van het I’M a SNACK-concept. De vellen zijn gemaakt van kraftpapier met PE-coating en daardoor bijzonder geschikt voor brood en vette producten. Ideaal voor het verpakken van hamburgers, tosti’s, baguettes en andere snacks en broodjes die je klant direct uit de hand wil eten zonder daarbij vieze vingers te krijgen. Bied je klant optimaal gebruiksgemak door er een servet bij te geven.

Kleurrijk dessin


De trendy snackvellen zijn voorzien van een onderscheidend kleurrijk dessin dat succesvol is getest onder eindgebruikers. Aantrekkelijke icoontjes in het thema eten en drinken, zoals broodjes, ijsjes en frisdranken, maken deze vrolijke vellen breed inzetbaar voor zowel snackbars en cafetaria’s als voor foodservicebedrijven zoals bakkerijen, bioscopen, partycateraars en lunchrooms.

Praktisch voorraadaantal


Deze vellen zijn verpakt in pakken van 250 stuks die weinig opslagruimte innemen. Dit is een bewezen praktisch aantal dat garandeert dat je altijd een flinke voorraad in huis hebt, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat je niet te lang blijft zitten met een aangebroken doos vol snackvellen. Met dit aantal hoef je bovendien nooit een onnodig grote investering in snackvellen te doen.

Compleet aanbod


Combineer dit handige snackvellen met onze andere snackzakken en snackartikelen uit het I’M a SNACK-concept en je hebt voor al je snacks een geschikte verpakking in huis. Maak je aanbod helemaal compleet met de bijpassende cups en deksels uit het Depa I'M a COOL-concept en de producten van het Depa Kidsconcept.

Bekijk ook onze IMaCONCEPT.nl-fansite.Algemeen
Code 226317
Merk Neutraal
EAN 8710653115144
Materiaal Papier/Kunststof
Maten en gewichten
Lengte (cm) 33
Breedte (cm) 34
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Design I´M a SNACK
Verpakking
Aantal per pallet 480

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie