Vel, Snackvel, Alufolie/Papier, 355x266mm,


Serveer verse levensmiddelen in dit lekvrije snackvel met beschermend laagje van aluminiumfolie.

Langer op smaak


Deze neutrale papieren snackvellen hebben aan één kant een laagje aluminiumfolie. Het luchtdichte, geurloze en smaakloze materiaal zorgt dat zowel warmte als koelte langer worden vastgehouden, zodat de inhoud van je inpakvel lekker op smaak blijft. Aluminiumfolie voorkomt bovendien dat vet en vocht kunnen doorlekken.

Veelzijdig snackpapier


Gebruik dit veelzijdige, lekvrije snackpapier voor het inpakken en verpakken van allerlei snacks en levensmiddelen om mee te geven of om direct uit de hand te eten, zoals belegde broodjes, vis, vlees, snacks, kaas en koekjes. Het snackvel is ideaal voor cateringbedrijven, grillrooms, broodjeszaken, snackbars, viswinkels, eetkramen, kantines en restaurants.Algemeen
Code 226417
Merk Neutraal
EAN 0072181008151
Materiaal Alufolie/Papier
Maten en gewichten
Lengte (mm) 266
Breedte (mm) 355
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uitvoering
Variant Snackvel

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie