Vel, Snackvel, Dry wax Ecocraft, 273x254mm, bruin


Serveer je verse snacks en broodjes in dit vetvrije naturel ‘dry wax’-snackvel van ecokraftpapier.

Geen vetvlekken met ‘dry wax’ snackvel


Deze snackvellen van ‘dry wax’-ecokraftpapier krijgen een speciale behandeling die de was laat doordringen tot de binnenkant van het papier. Het waxpapier heeft hierdoor niet alleen een beschermend laagje op het oppervlak, maar is volledig geïmpregneerd. Dit vergroot de vetvrije eigenschappen en voorkomt vetvlekken doordat vocht en vet niet doorlekken.

Veelzijdige verpakking


Het neutrale bruine kraftpapier past bij elke bakker, snackbar, grillroom, broodjeszaak, eetkraam en viswinkel. Gebruik de veelzijdige snackvellen voor het verpakken van vettige producten zoals belegde broodjes, vis, vlees, snacks, kaas en koekjes, om mee te geven of om direct uit de hand te eten. Het papier is niet geschikt voor in de oven.

Twee formaten


De voedselveilige ‘dry wax’-snackvellen van ecokraftpapier zijn verkrijgbaar in twee formaten. Ze worden geleverd met vijfhonderd stuks per doos, zodat je altijd een ruime voorraad hebt.Algemeen
Code 226412
Merk Neutraal
EAN 8714215099033
Materiaal Dry wax Ecocraft
Maten en gewichten
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 273
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Variant Snackvel
Verpakking
Aantal per pallet 24

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie