Vel, Snackvel, Dry wax Ecocraft, 273x381mm,


Productcode
226411
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 9,65 /doos
€ 11,68 incl. BTW

Op voorraad
41 producten

Vellen ersatz papier voor het verpakken van bijvoorbeeld snacks of andere vette producten.Algemeen
Productcode 226411
Merk Neutraal
EAN 00787074007332
Variant Snackvel
Materiaal Dry wax Ecocraft
Maten en gewichten
Lengte (mm) 381
Breedte (mm) 273
Inhoud (stuks) 500
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Yes
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie