Vel, Snackvel, Dry wax Ecocraft, 406x305mm, london newspaper,


Serveer snacks en broodjes in dit vetvrije ‘dry wax’-snackvel met de opdruk van een Londense krant.

Geen vetvlekken


Deze snackvellen van ‘dry wax’-ecokraftpapier krijgen een speciale behandeling waardoor de was ook doordringt tot de binnenkant van het papier. Hierdoor heeft het waxpapier niet alleen een beschermend laagje op het oppervlak, maar is het volledig geïmpregneerd. Dit vergroot de vetvrije eigenschappen en voorkomt vetvlekken doordat vocht en vet niet doorlekken. Het papier is niet geschikt voor in de oven.

Snacken in stijl


Het hippe kraftpapier heeft een originele bedrukking van een Londense krant. Dat is nog eens snacken in stijl! De vellen zijn ideaal voor snackbars, broodjeszaken, eetkramen en viswinkels. Gebruik de opvallende snackvellen voor het verpakken van vettige producten zoals belegde broodjes, vis, snacks, kaas en koekjes, om mee te geven of om direct uit de hand te eten.Algemeen
Code 226416
Merk Neutraal
EAN 8714215129778
Materiaal Dry wax Ecocraft
Maten en gewichten
Lengte (mm) 305
Breedte (mm) 406
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Design London newspaper
Uitvoering
Variant Snackvel

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie