Verbanddoos, 13x33x23cm, oranje


Productcode
694107
Besteleenheid
1

€ 49,95 /stuk
€ 52,95 incl. BTW

Op voorraad
26 producten

Deel dit product

Met de BHV-koffer van Het Oranje Kruis in je bedrijf kun je jezelf een hoop narigheid besparen.

Speciaal voor bedrijven
Deze BHV-trommel of bedrijfsverbandset bevat alles wat een bedrijf nodig heeft om snel eerste hulp te kunnen verlenen. De inhoud is samengesteld door Het Oranje Kruis en overzichtelijk in vakken ingedeeld. Zo heb je altijd snel de juiste materialen bij de hand.

Volgens de richtlijnen
De compacte koffer is geschikt voor bedrijven en instellingen met een normaal bedrijfsrisico. Hij voldoet aan de actuele richtlijnen van Het Oranje Kruis. De verbandkoffer is dan ook voorzien van het logo van Het Oranje Kruis, de tekst ‘goedgekeurd door’ en het goedkeuringsnummer.

Aanvullingen mogelijk
In een bedrijf zijn vaak meer mensen aanwezig dan in een huishouden. Daarom heeft de BHV-verbanddoos iets meer inhoud dan een gewone EHBO-set. Ook zijn er diverse opties voor aanvullingen, afhankelijk van de risico’s die je medewerkers lopen.

Opvallend oranje
Dankzij de oranje signaalkleur en de handige wandbevestiging is de verbandkoffer voor iedereen goed zichtbaar en gemakkelijk te bereiken. De koffer en de wandhouder zijn beide gemaakt van slagvast kunststof en zijn stof- en spatwaterdicht.Algemeen
Productcode 694107
Merk Neutraal
EAN 08716732891008
Land van herkomst Nederland
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 13
Breedte (cm) 23
Lengte (cm) 33
Gewicht (kg) 2,5
Uiterlijk
Kleur Oranje
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie