Verzorgingsset Golf,


Code
21-1076406
Besteleenheid
4

€ 10,50 /doos à 50 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Specifiek voor je golfminnende gasten: deze verzorgingsset van Golf.

Verzorgingsset van Golf


In gedachten oefenen je golfgasten hun swing nog eens grondig. De verpakking van deze Golf-verzorgingsset versterkt het golfgevoel met de artistieke zwart-witte afbeelding van een golftas met golfclubs.

Luxueuze verzorgingsset


Grassprietjes in het gezicht? Een haaknagel? Voor deze luxueuze Golf-verzorgingsset is dat geen enkel obstakel. De set bestaat uit twee wattenschijfjes, drie wattenstokjes en een kartonnen nagelvijltje.

Per set verpakt


De verzorgingsproducten zijn hygiënisch per set verpakt in een luxueus kartonnen doosje. Gasten vinden het doosje vaak zo leuk, dat ze ‘m mee naar huis nemen als aandenken.

Golf: de sportieve keuze


Het merk Golf is de ultieme, sportieve keuze voor golfhotels en golfresorts: het vormt een mooie toevoeging om je te onderscheiden. De Golf-guestsupplies zijn bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven bij golftoernooien, bijvoorbeeld in een goodiebag.


Code 21-1076406
Merk Golf

Merk Golf

Voor een golfhotel of golfresort is er natuurlijk geen toepasselijkere lijn guestsupplies dan die van het merk Golf. Een balletje slaan, met of zonder vrienden, wandelen over schitterende greens, gezond bewegen in de buitenlucht, met in de verte vogelgetjirp... de complete look-and-feel van golfen komt samen in Golf.

Stijlvolle Golf-verpakking

De stijlvolle verpakking van Golf geeft de gastenbenodigdheden schwung, met sfeervolle afbeeldingen van onder meer golfballen, clubhoofden en een holevlag. Het logo met golfclubs en de tekst Golf spreekt elke golfspeler direct aan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De Golf-verzorgingsproducten dragen de geur green tea, bijna een letterlijke verwijzing naar de ‘green’ en de ‘tee’ van de afslagplaats. Green tea heeft een delicaat, licht en waterachtig aroma - fris en sprankelend. Precies wat je gasten nodig hebben na een rondje golf. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je golfende gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie