Verzorgingsset The Spa Collection,


Code
21-1038009
Besteleenheid
4

€ 9,50 /doos à 50 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Deze luxueuze verzorgingsset van The Spa Collection verzorgt je gasten van top tot teen.

Luxueuze verzorgingsset van The Spa Collection


Niets zo fijn als jezelf op en top te kunnen verzorgen. Schenk je gasten daarom deze luxueuze en veelzijdige verzorgingsset van The Spa Collection. Een aanwinst in de badkamer, die je gasten als zeer gastvrij zullen ervaren.

Keurig verzorgd


De luxueus ogende verzorgingsset is voorzien van twee wattenschijfjes, drie wattenstokjes en een kartonnen nagelvijltje. Zo kunnen je gasten altijd keurig verzorgd op pad! Leuk om te gebruiken, mooi om mee naar huis te nemen.

Per set verpakt


De verzorgingsproducten zijn hygiënisch per set verpakt in een elegant kartonnen doosje.

The Spa Collection: superbrede collectie


Het assortiment The Spa Collection is superuitgebreid. Van handlotion tot spiegeltjes: alles wat je maar in een hotelkamer kunt vinden, is verkrijgbaar in The Spa Collection. Zeg je ‘hotel’, dan zeg je ‘The Spa Collection’.


Code 21-1038009
Merk The Spa Collection

Merk The Spa Collection

The Spa Collection is een gerenommeerd internationaal designermerk. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw levert het diverse serviceproducten, waaronder gastenbenodigdheden zoals douche- en badproducten, aan onder andere hotels, sauna’s en beauty- en wellnessresorts.

The Spa Collection: met hotel-DNA

The Spa Collection is ontworpen door en voor hotelmensen. Het hotel-DNA zit als het ware in deze lijn verweven. Door de neutrale, witte uitstraling zijn de guestsupplies van The Spa Collection zeer breed inzetbaar. Ze passen eigenlijk altijd en overal. Niet voor niets is The Spa Collection een bijzonder populaire lijn in heel Europa.

Fris accent met lemon grass

Je gasten ervaren de gastenbenodigdheden van The Spa Collection als pure verwennerij. De heerlijke lemongrassgeur geeft de producten een zalig fris accent. Het citroenachtige aroma ontspant en verzacht, maar werkt ook opwekkend. Een zeer herkenbare geur, omdat lemon grass bijna alleen in The Spa Collection wordt gebruikt. Je gasten ervaren het rijke gevoel van een vijfsterrenhotel tijdens een weekend weg of een welverdiende vakantie. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten! Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook