vilten hulst met bes + plakker


Met deze vilten hulsttakjes tover je je cadeauverpakkingen heel eenvoudig om tot kerstcadeautjes.

Direct een kerstgevoel


Geef in een handomdraai een kerstgevoel aan je cadeauverpakkingen met deze mooie kerstdecoratie van drie frisgroene blaadjes en een glanzend rood besje. Dankzij de plakker aan de achterzijde is de vilten kerstcorsage heel gemakkelijk op cadeaupapier, geschenkfolie en andere materialen te plakken.

Mooi combineren


De hulsttakjes doen het prachtig op ingepakte kerstcadeaus, fourniturenzakjes, cadeaudoosjes, cateringdozen, wijnflesdozen en bonbondoosjes. Ga voor de ultieme feestelijke uitstraling en combineer de sfeervolle kersttakjes met andere stijlvolle inpakmaterialen zoals linten en tule in kerstsfeer.

Vijftig takjes


De hulsttakjes worden met vijftig stuks geleverd in een handig doosje. Bekijk ook onze andere kerstcorsages.


Code 777280
Merk Neutraal
EAN 8714215072555

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook