Vulmateriaal, Papier, 10m, 35cm, bruin


Code
396097
Besteleenheid
1

€ 6,27 /rol ca. 10m lang Excl. btw

Op voorraad

Deel dit product

Bescherm je kwetsbare producten tijdens opslag en vervoer met het papieren vulmateriaal van NatureWrap.

Vulmateriaal NatureWrap van papier


Ga je kwetsbare producten versturen, vervoeren of opslaan? Omwikkel ze dan met het 100% papieren vulmateriaal NatureWrap van Ranpak als ideale buffer en optimale bescherming. Gebruik het papier als duurzamer alternatief voor plastic bubbelfolie bij het verpakken van breekbare en delicate producten zoals glaswerk, serviesgoed, apparatuur en kaarsen. Het beschermende papier voorkomt beschadiging van je producten en zorgt dat ze in perfecte staat uit de opslag of bij hun eindbestemming aankomen.

FSC-gecertificeerd papier


NatureWrap-papier is FSC-gecertificeerd, volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Het bruine papier is bovendien lichtgewicht en heeft uitstekende dempingseigenschappen. Hiervoor is het NatureWrap-vulmateriaal samengesteld uit twee lagen: schokdempend 3D-honingraatpapier aan de buitenkant en dun, beschermend vloeipapier aan de binnenkant. Samen beschermen ze je producten rondom en voorkomen ze beschadiging.

Eenvoudig in gebruik


Producten verpakken NatureWrap doe je snel en gemakkelijk: rol en knip de benodigde hoeveelheid papier af, omwikkel hiermee je product in en leg het in de doos. Tape is niet nodig. Meerdere producten kun je zo eenvoudig naast elkaar leggen zonder dat ze elkaar raken en beschadigen. NatureWrap wordt geleverd op een rol van tien meter.Algemeen
Code 396097
Merk Neutraal
EAN 8720299486201
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 35
Lengte (m) 10
Milieu en kwaliteit
Milieukeurmerk FSC Mix
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Variant NatureWrap

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie