Vulmateriaal,


Productcode
107355
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 51,00 /doos @ 200 stuks
€ 61,71 incl. BTW

Op voorraad
5 producten

Vul lege ruimtes in dozen effectief en economisch met deze lichtgewicht Wonderfil Wrap-zakken.

Perfecte bescherming
Wonderfil Wrap-zakken zijn de perfecte verpakkingsopvulling voor magazijnen, webwinkels, kantoren en zelfs thuisgebruik. De zakken zijn eenvoudig met lucht te vullen en volledig herbruikbaar. Vul de lege ruimte in je dozen op met de lichtgewicht zakken en al je producten komen onbeschadigd bij de ontvanger aan.

Compacte machine
Het Wonderfil Wrap-systeem is ontwikkeld met eenvoud als uitgangspunt. Voor het opvullen van de zakken heb je een kleine, compacte machine nodig die je aan de muur bevestigt. Hiervoor heb je genoeg aan een ruimte van 14 x 20 x 12,9 centimeter.

Automatisch vullen
Hang de zakken op de juiste manier onder de machine, verwijder het rode beschermingslint, sluit de overkapping, druk op de knop en je zakken worden gevuld met lucht. Als je de gevulde zak wegpakt, wordt de volgende automatisch met lucht gevuld. Zo heb je altijd een gevulde luchtzak voorhanden en hoef je nooit te wachten.

Tips voor gebruik
Plaats je producten bij elkaar aan één kant van de doos en vul de rest op met Wonderfil Wrap-zakken. Rol de gevulde zakken op als je grotere ruimtes wilt vullen. Leg de gevulde zakken plat over je producten om de lege ruimte aan de bovenzijde van de doos op te vullen.

Herbruikbaar
De economische Wonderfil Wrap-zakken zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. Laat de luchtzak met behulp van een speciaal ‘rietje’ leeglopen en vul deze op een later moment opnieuw met lucht. Dit vullen kan ook gemakkelijk zonder de machine, dus met de mond.

Verkrijgbaar in twee formaten.Algemeen
Productcode 107355
Merk Neutraal
EAN 08714215021652
Variant Wonderfil Wrap-zak
Maten en gewichten
Breedte (mm) 387
Lengte (mm) 267
Dikte (mm) 0.2
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie