Washand Golf, Wit


Code
21-1076409
Besteleenheid
4

€ 12,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Je gasten putten weer energie uit een verkwikkende wasbeurt met dit Golf-washandje.

Golf-washandje


Niets zo verkwikkend als een poedelbeurt met dit Golf-washandje. Een weldaad na een inspannend dagje golf. De zacht katoenen witte washand maakt onder de douche en aan de wastafel korte metten met grassprieten en zand.

Handig en hygiënisch


Dit Golf-washandje is gemaakt van non-woven katoen, een licht en zeer sterk materiaal. De washand is bedoeld voor eenmalig gebruik, je gooit ze na gebruik dus gewoon weg. Handig en hygiënisch!

Per stuk verpakt


Het washandje is hygiënisch per stuk verpakt in een luxueus kartonnen doosje. De verpakking draagt bij aan het ultieme golfgevoel met de artistieke zwart-witte afbeelding van een green met een puttende golfer. Leuk om te gebruiken, leuk om mee naar huis te nemen.

Golf: de sportieve keuze


Het merk Golf is de ultieme, sportieve keuze voor golfhotels en golfresorts: het vormt een mooie toevoeging om je te onderscheiden. De Golf-guestsupplies zijn bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven bij golftoernooien, bijvoorbeeld in een goodiebag.


Maten en gewichten
Code 21-1076409
Merk Golf
Lengte (cm) 21
Breedte (cm) 15
Uiterlijk
Kleur Wit

Merk Golf

Voor een golfhotel of golfresort is er natuurlijk geen toepasselijkere lijn guestsupplies dan die van het merk Golf. Een balletje slaan, met of zonder vrienden, wandelen over schitterende greens, gezond bewegen in de buitenlucht, met in de verte vogelgetjirp... de complete look-and-feel van golfen komt samen in Golf.

Stijlvolle Golf-verpakking

De stijlvolle verpakking van Golf geeft de gastenbenodigdheden schwung, met sfeervolle afbeeldingen van onder meer golfballen, clubhoofden en een holevlag. Het logo met golfclubs en de tekst Golf spreekt elke golfspeler direct aan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De Golf-verzorgingsproducten dragen de geur green tea, bijna een letterlijke verwijzing naar de ‘green’ en de ‘tee’ van de afslagplaats. Green tea heeft een delicaat, licht en waterachtig aroma - fris en sprankelend. Precies wat je gasten nodig hebben na een rondje golf. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je golfende gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie