Zak, Afvalzak, LDPE, 60x80cm, 47.5my,


Code
153730k
Besteleenheid
1

€ 5,25 /krimp à 45 st Excl. btw

Op voorraad
286 producten

Deel dit product

Bij elk soort afval en iedere afvalbak hoort een andere afvalzak.

Met trekbandsluiting


Deze grijze huisvuilzak met KOMO-keurmerk heeft een handige trekbandsluiting zodat je geen clips of ander materiaal nodig hebt om de zak te sluiten. De afvalzak is bijzonder stevig en kan veel gewicht dragen.

KOMO-gecertificeerd


De gecertificeerde afvalzak van gecontroleerde kwaliteit is gemaakt van gebruikt plastic. Met een formaat van 60 x 80 cm en een volume van 60 liter is deze KOMO-huisvuilzak geschikt voor de meeste afvalbakken en vele soorten afval.

Gemakkelijk en praktisch


KOMO-huisvuilzakken hebben handige zijvouwen voor extra volume. Iedere rol bestaat uit vijftien zakken die je dankzij de perforatierand heel gemakkelijk van de rol kunt scheuren. Deze zakken zijn heel praktisch per drie rollen verpakt in een handige krimpverpakking.


Dit product is geschikt voor:

Algemeen
Code 153730k
Merk Neutraal
EAN 8033509810025
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 47.5
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 80
Uitvoering
Variant Afvalzak
Uitvoering Trekbandsluiting
Verpakking
Aantal per pallet 384

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook