Zak, AGF-zak, HDPE, 20/9x51cm, 8my, transparant


Code
185405
Besteleenheid
1

€ 34,95 /doos @ 3000 stuks Excl. BTW

Op voorraad
451 producten

Deel dit product

Met deze handige zijvouwzakken op rol grijpen je klanten nooit mis!

Stevige AGF-zak
Losse aardappelen, groente en fruit verpak je snel en eenvoudig in deze stevige kunststof zijvouwzak, ook wel de AGF-gemakzak genoemd. De zakken worden geleverd op een rol die speciaal is gemaakt voor de AGF-gemakzakhouder.

Nette presentatie
Je klant kan met de AGF-gemakzakhouder heel gemakkelijk zelf per stuk zakken afrollen en afscheuren. Doordat je geen losse rollen met zakjes meer hoeft neer te leggen, helpt de houder je bovendien bij een nette presentatie van je winkel of werkruimte.

Overal handig
Zijvouwzakken op rol zijn ideaal voor gebruik door supermarkten, groenteboeren en landwinkels. En ook in andere branches komt de AGF-gemakzak bijzonder goed van pas.

750 zakken per rol
De zijvouwzakken zijn handzaam verpakt op rollen van maar liefst 750 stuks (vier rollen per doos). Je hoeft de rollen dus niet vaak te verwisselen en hebt langdurig voldoende zakjes beschikbaar voor je klanten.
Algemeen
Code 185405
Merk Neutraal
EAN 8714215009407
Variant AGF-zak
Materiaal HDPE
Uitvoering Op rol
Maten en gewichten
Dikte (my) 8.0
Breedte (cm) 20
Lengte (cm) 51.0
Zijvouw (cm) 9
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Transparant
Verpakking
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie