Zak, AGF-zak, Papier, 16/10x35.5cm, Altijd vers, bruin


Houd je groente en fruit lekker en vers in zo’n representatieve AGF-zak.

Stevig kraftpapier
Aardappelen, groente en fruit krijgen een ambachtelijke presentatie als je ze meegeeft in een papieren zak. Deze groente- en fruitzakken zijn gemaakt van stevig kraft en kunnen ook gemakkelijk zwaarder fruit en aardappelen dragen.

Aantrekkelijke opdruk
De bruine papieren zakken hebben een uitstraling die perfect past bij natuurlijke producten. De vrolijke gekleurde opdruk met diverse soorten fruit en de tekst ‘Altijd vers’ maakt deze groente- en fruitzakken bovendien extra aantrekkelijk voor klanten.

Voldoende voorraad
De voedselveilige AGF-zakken worden plat geleverd in een economische doos van tien kilo, zodat je lang voldoende voorraad hebt. Dankzij hun ongelijke opening (de voorkant is iets lager dan de achterkant) en handige zijvouw zijn ze eenvoudig te openen en te vullen.

Diverse formaten
Verkrijgbaar in vier praktische formaten, van nr. 0 tot en met nr. 3.
Algemeen
Code 217586
Merk Neutraal
EAN 8714215049069
Variant AGF-zak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 16
Lengte (cm) 35.5
Zijvouw (cm) 10
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Bruin
Design Altijd vers
Verpakking
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie