Zak, AGF-zak, Wit kraft, nr. 0, 10/7,5x22.5cm, De luxe, wit


Geef je fruit veilig en representatief mee in deze luxueuze papieren AGF-zakken.

AGF-zak van stevig kraftpapier


Aardappelen, groente en fruit krijgen een ambachtelijke presentatie als je ze meegeeft in een papieren zak. Deze witte fruitzakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier dat ook gemakkelijk zwaarder fruit kan dragen.

Aantrekkelijke fruitopdruk


De professionele AGF-zakken hebben een bedrukking die perfect past bij al je fruitproducten. De vrolijk gekleurde opdruk met diverse soorten fruit en de tekst ‘Veel mag, Fruit moet!’ maakt deze fruitzakken bovendien extra aantrekkelijk voor je klanten.

Voldoende voorraad


De voedselveilige AGF-zakken worden plat geleverd in een economische doos van tien kilo, zodat je lang voldoende voorraad hebt. Dankzij de handige enveloppe-opening (de voorkant is iets lager dan de achterkant) en de zijvouw zijn ze snel en eenvoudig te openen en te vullen.

Formaten en bedrukkingen


Deze bedrukte AGF-zakken zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten, van nr. 0 tot en met nr. 2. Naast deze bedrukte variant leveren wij ook neutrale witte en bruine AGF-zakken van kraftpapier die je desgewenst kunt laten bedrukken met je eigen logo of opdruk. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.
Algemeen
Code 212040
Merk Neutraal
EAN 8714215066219
Materiaal Wit kraft
Maten en gewichten
Inhoud (pond) 1
Breedte (cm) 10
Lengte (cm) 22.5
Zijvouw (cm) 7,5
Maat Nr. 0
Inhoud (stuks) 2000
Gewicht (gr/m²) 50
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Design De luxe
Kleur Wit
Uitvoering
Variant AGF-zak
Verpakking
Aantal per pallet 25

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook