Zak, Blokbodemzak, Papier, 75x220x50mm, bruin


Verpak je verse minibroodjes of koekjes in dit unieke blokbodemzakje.

Veelzijdig zakje
Dit opvallende en veelzijdige zakje is fraai bedrukt met het stijlvolle ‘Words’-dessin en draagt allerlei leuke teksten die ervoor zorgen dat je gasten nóg meer trek krijgen.

Mooi rechtop
De stevige zakjes van bruin papier worden gevouwen geleverd en zijn gemakkelijk te openen. De zijvouw en blokbodem zorgen ervoor dat hij mooi en representatief rechtop blijft staan.

Presentatietip
Vul het blokbodemzakje met stukjes vers gesneden stokbrood en vouw de bovenkant dicht. Serveer het zakje op een broodplankje met smeersels. Zodra je gasten hun zakjes openen, komt de heerlijke geur van versgebakken brood ze tegemoet.
Algemeen
Code 269201
Merk Neutraal
EAN 8714215044866
Materiaal Papier
Variant Blokbodemzak
Maten en gewichten
Breedte (mm) 75.0
Hoogte (mm) 220.0
Lengte (mm) 50.0
Inhoud (stuks) 250
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Bruin
Thema Mini´s
Vorm Vierkant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie