Zak, Brood- en banketzak, Papier, 10.4/8x58cm, Franse serie,


Presenteer je stokbrood of baguette met Franse allure in deze aantrekkelijke stokbroodzak.

Stijlvol verpakken
Deze papieren stokbroodzak met echte Franse uitstraling is perfect voor het hygiënisch en stijlvol verpakken van een stokbrood of baguette van groot formaat. Het brood is goed beschermd en blijft heerlijk krokant.

Parijse afbeeldingen
De stevige, voedselveilige stokbroodzak is uitgevoerd in het Franse rood-wit-blauw en voorzien van de tekst “Groot stokbrood, op zijn Frans bereid”, aangevuld met afbeeldingen van de Parijse Eiffeltoren en de Arc de Triomphe.

Belegde baguette
De zakken worden praktisch plat geleverd en zijn gemakkelijk open te vouwen. Ook een belegde baguette neemt je klant heel gemakkelijk mee in deze langwerpige broodzak. Een ideale stokbroodverpakking voor iedere lunchroom, broodjeszaak of bakkerij.
Algemeen
Code 251235
Merk Neutraal
EAN 8713675003987
Variant Brood- en banketzak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Zijvouw (cm) 8
Hoogte (cm) 58
Breedte (cm) 10.4
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Design Franse serie
Verpakking
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie