Zak, Brood- en banketzak, Papier, 10/8,5x25.5cm, wit


In deze handige koekzakken blijven je verse banketproducten lekker krokant en lang smakelijk.

Praktisch verpakken
Verpak je ambachtelijke koeken en koekjes, belegde en onbelegde broodjes, banket en hartige snacks representatief in deze praktische brood- en banketzakken. Je delicatessen zijn goed beschermd en blijven lekker lang vers.

Voor onderweg
De voedselveilige koekzakken of broodjeszakken zijn ook perfect voor het verpakken van allerlei lekkernijen voor directe consumptie of voor onderweg. Bied je klant optimaal gebruiksgemak door er een servet bij te geven.

Eigen bedrukking
De onbedrukte, witte koekzakken zijn gemaakt van stevig, vetwerend ersatzpapier. Laat de neutrale zakjes desgewenst bedrukken met je eigen ontwerp of met je bedrijfslogo. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Diverse formaten
De koekzakken zijn verkrijgbaar in vier praktische formaten, voor een inhoud van anderhalve ons tot een inhoud van drie pond. Met de hele serie in huis heb je voor al je banketproducten een passend zakje voorhanden.
Algemeen
Code 220104
Merk Neutraal
EAN 8714215092966
Variant Brood- en banketzak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 10
Lengte (cm) 25.5
Zijvouw (cm) 8,5
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie