Zak, Fleszak, Kraft, 43x10cm, x6cm, Wijndessin,


Deze fleszak met wijndessin is ideaal voor het aantrekkelijk verpakken van een drankfles.

Stoere fleszak
Geef je flessen drank mee in deze voordelige, ietwat stoere flesverpakking. De fleszak is gemaakt van stevig kraftpapier en heeft met zijn wijnfles- en wijnglasdecoratie een gezellige uitstraling die past bij vele gelegenheden.

Mooi rechtop
De fleszakken worden plat geleverd en zijn eenvoudig te openen en te vullen. De zijvouw en blokbodem geven de zakken een mooie vorm en zorgen dat ze netjes rechtop blijven staan.

Feestelijk decoreren
Maak je cadeauverpakking extra feestelijk door deze te decoreren met een corsage of vrolijk lint in de kleur van de verpakking. Een mooi etiket met of zonder eigen bedrukking geeft je fleszak extra attentiewaarde.

Diverse kleuren
De fleszakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Haal ze allemaal in huis zodat je kunt variëren met je flesverpakkingen!Algemeen
Code 269734
Merk Neutraal
EAN 8714215117232
Variant Fleszak
Materiaal Kraft
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 10.0
Breedte (cm) 43.0
Lengte (cm) 6.0
Uiterlijk
Design Wijndessin

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie