Zak, Fleszak, Papier, 8x41cm, x10cm, Cork,


Verpak je wijnen en andere dranken elegant in deze mooie fleszak met kurkdessin.

Traditioneel kurkenontwerp
Traditionele dessins doen het goed binnen de slijterijbranche. Speciaal daarom ontwikkelden wij het Cork-dessin. De mooie, volle bedrukking met kurken geeft deze wijnverpakking een authentieke uitstraling.

Voor één fles
Gebruik deze mooie fleszak om een fles wijn, whisky, sherry, port of andere heerlijke drank origineel te verpakken. Dankzij de neutrale opdruk is deze verpakking geschikt voor vele gelegenheden, zoals een verjaardag, Vaderdag, een jubileum of zomaar. De verpakking doet het bovendien goed als decoratiemateriaal in je etalage, in het schap of op je toonbank.

Makkelijk in gebruik
De fraaie fleszakken zijn gemaakt van stevig papier. De zakken worden plat geleverd en zijn eenvoudig te openen en te vullen. Door de bodemvouw en de zijvouw blijven ze ook leeg netjes rechtop staan.

Complete verpakkingslijn
In de serie wijnverpakkingen met Cork-dessin vind je ook stevige kokerdozen voor een of twee flessen en cadeaupapier om je flessen op een traditionele manier te verpakken. Geef je flesverpakking extra attentiewaarde met een mooi etiket, label of lint.Algemeen
Code 269799
Merk Neutraal
EAN 8714215031699
Variant Fleszak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 8.0
Lengte (cm) 10.0
Hoogte (cm) 41.0
Uiterlijk
Design Cork
Verpakking
Aantal per pallet 80

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie