Zak, Geschenkzak, PP, ∅ 21cm, x60cm, transparant


Met deze multifunctionele geschenkzak maak je in een handomdraai de mooiste cadeauverpakking.

Sierlijke flesverpakking
Deze diamantzak van stevig, voedselveilig plastic (PP) is met zijn langgerekte, ronde model perfect voor het snel en sierlijk inpakken van flessen drank of andere langwerpige cadeaus. Ook is de flesverpakking ideaal om van meerdere losse producten een mooi en feestelijk geheel te maken.

Strik of lint
Gebruik je fantasie en maak je cadeauverpakking compleet met een vrolijke strik of een elegant lint. De zakken worden plat geleverd en zijn in combinatie met een bijpassend taartkarton een perfecte verpakking voor een samengesteld geschenkenpakket.

Diverse formaten
De diamantzak is verkrijgbaar in diverse diameters en lengtes. Haal ze allemaal in huis en je hebt voor bijna ieder formaat fles of vorm een mooie, praktische en feestelijke verpakking voorhanden.
Algemeen
Code 193011
Merk Neutraal
EAN 8714215057125
Variant Geschenkzak
Materiaal PP
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 60.0
Diameter (cm) 21.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Vorm Rond
Kleur Transparant
Verpakking
Aantal per pallet 72

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie