Zak, Oliebollenzak, Ersatzpapier, 16/10x35,5cm, rood/Wit


In deze traditionele oliebollenzakjes blijven je oliebollen, berlinerbollen, appelbeignets en warme wafels lekker lang vers.

Ambachtelijke uitstraling


Verpak je verse oliebollen en andere heerlijkheden in deze papieren koekzakjes. De feestelijke oliebollenzakken zijn ontworpen volgens het Heerlijk-verpakkingsconcept en hebben een professionele en ambachtelijke uitstraling.

Geen geknoei


De handige zakjes zijn gemaakt van stevig, vetwerend Ersatzpapier dat niet doorlekt en de inhoud niet laat plakken. Geen geknoei dus en je oliebollen blijven heerlijk luchtig, smaakvol en krokant – precies zoals je ze hebt gebakken.

Het hele jaar door


De authentieke oliebollenzakjes dragen het opschrift: ‘Heerlijke oliebollen, volgens traditioneel recept’. Ze zijn hierdoor niet alleen ideaal tijdens de feestdagen en op oudejaarsavond, maar kunnen gemakkelijk het hele jaar door worden gebruikt.

Drie formaten


Van deze smaakvolle zakjes zijn drie formaten verkrijgbaar: een kleine zak voor een inhoud van een halve pond, een zak voor een hele pond en een familiezak voor een inhoud van drie pond.

Bijpassende hemddraagtasjes


Wil je meerdere zakjes met lekkernijen meegeven? Vul je verpakkingsassortiment dan aan met onze bijpassende hemddraagtasjes met dezelfde ambachtelijke opdruk.Algemeen
Code 220804
Merk Neutraal
EAN 8714215099873
Materiaal Ersatzpapier
Maten en gewichten
Inhoud (gr) 1500
Lengte (cm) 35,5
Breedte (cm) 16
Inhoud (stuks) 1200
Zijvouw (cm) 10
Uiterlijk
Thema Oud en Nieuw
Kleur Rood/Wit
Uitvoering
Variant Oliebollenzak
Verpakking
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 11,30/pak à 250 stuks