Zak, Puntzak, PP, 25x46cm, transparant


Presenteer je pepernoten en strooigoed voor het sinterklaasfeest in deze vrolijke plastic puntzak.

Voor sinterklaastraktaties
Pepernoten, schuimpjes, marsepein, kruidnoten… alle sinterklaaslekkernijen voor kleine en grote kinderen passen met gemak in deze feestelijk gedecoreerde snoepzak. Op de transparante puntzakken staan kleurrijke plaatjes van de Sint en zijn Piet. Je klant ziet dankzij het doorzichtige materiaal in één oogopslag welke heerlijke inhoud de snoepzak bevat.

Strooigoed en schepsnoep
De stevige strooigoedzakken zijn gemaakt van voedselveilig kunststof (PP). Ze worden plat geleverd en zijn gemakkelijk te vullen en te sluiten. Een ideale snoepzak voor banketbakkers, snoepwinkels, drogisterijen en andere snoepaanbieders. Vul ze alvast met strooigoed of suikergoed, of laat je klanten hun puntzak zelf vullen met schepsnoep.

Twee maten
De vrolijke sinterklaaspuntzakken zijn verkrijgbaar in twee formaten.Algemeen
Code 751253
Merk Neutraal
EAN 8714215044644
Materiaal PP
Variant Puntzak
Maten en gewichten
Breedte (cm) 25
Lengte (cm) 46
Uiterlijk
Kleur Transparant
Verpakking
Aantal per pallet 56

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie