Zak, Sluitgripzak, lDPE, 4x4cm, transparant


Verpak en bescherm allerlei losse producten efficiënt in deze transparante sluitgripzakken met ophangoogje.

Transparante sluitgripzak


Sluitgripzakken zijn dankzij een handige drukstrip of ‘ritssluiting’ aan de bovenkant moeiteloos veelvuldig te openen en weer te sluiten. Dit maakt ze ideaal voor het verpakken van oneindig veel losse producten. Afhankelijk van het formaat kun je in de ritszakjes bijvoorbeeld sleutels, knopen, elastiekjes, schroeven, sieraden, kantoorartikelen en onderdelen kwijt. Apothekers geven er medicijnen in mee, en ook voor het meenemen van vloeistoffen in het vliegtuig worden vaak sluitgripzakken gebruikt.

Met handig ophangoogje


Deze hersluitbare sluitgripzakjes zijn gemaakt van stevig, helder kunststof (LDPE), zodat je de inhoud van de zakjes goed kunt zien. Ze scheuren niet snel en beschermen hun inhoud tegen vocht en vuil. Deze variant is voorzien van een handig ophanggat, waardoor je ze prima kunt gebruiken als displayverpakking. De sluitgripzakken zijn niet voedselveilig en daarom alleen bestemd voor non-foodproducten.

Diverse uitvoeringen


Wij leveren sluitgripzakken met ophangoogje in heel veel formaten, van een piepklein ritszakje van 4 x 4 cm tot aan een grote gripzak van 45 x 35 cm. Er zijn ook sluitgripzakjes verkrijgbaar met een praktisch schrijfvlak. We kunnen je gripzakjes bovendien bedrukken in je eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers gerust naar de unieke design- en stylingsmogelijkheden.Algemeen
Code 154602
Merk Neutraal
EAN 8717223008813
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 4
Breedte (cm) 4
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Sluitgripzak

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie