Zak, Snackzak, Ersatzpapier, 110x145x40mm, wit


Presenteer frietjes en andere kleine snacks in deze vrolijke minisnackzak.

Veelzijdig zakje
Dit originele en veelzijdige snackzakje in miniformaat is gemaakt van stevig ersatzpapier en daardoor bijzonder geschikt voor gefrituurde producten zoals snacks en frites.

Smakelijke presentatie
Ook andere hartige hapjes en delicatessen, zoals worst, churros, kibbeling en ander fingerfood, serveer je smakelijk in deze opvallende snackzakjes. Een aanwinst bij al je feesten en partijen!

Leuke teksten
Het witte zakje is fraai bedrukt met het stijlvolle ‘Words’-dessin en draagt allerlei leuke teksten die zorgen dat je gasten nóg meer trek krijgen in de heerlijke inhoud.

Directe consumptie
Dit unieke snackzakje is ideaal voor directe consumptie. Dankzij de brede opening zijn de producten mooi zichtbaar en gemakkelijk te pakken.
Algemeen
Code 226350
Merk Neutraal
EAN 8714215041087
Materiaal Ersatzpapier
Variant Snackzak
Maten en gewichten
Inhoud (stuks) 250
Breedte (mm) 110.0
Hoogte (mm) 145.0
Lengte (mm) 40.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit
Thema Mini´s
Verpakking
Aantal per pallet 108

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie